Úklidové služby

jednorázové i pravidelné úklidy

Velice záleží na tom, v jakém prostředí člověk pracuje. Proto zajišťujeme jednorázové nebo pravidelné úklidové služby firem, kanceláří, administrativních budov nebo nebytových prostor.

Používáme ekologicky šetrné prostředky. Umíme odstranit graffity, umýt prosklené plochy, renovovat a čistit podlahy, čistit koberce a čalounění mokrou i suchou cestou, nebo pomocí vysokozdvižné plošiny provést výškové čistící práce.


Máte málo času?

Čas úklidu se přizpůsobí Vašim potřebám.

Úklid firem nebo kanceláří
Zajistíme pro Vás jednorázové nebo pravidelné úklidy. Ukažte svým obchodním či firemním partnerům, že Vám na nich záleží. Pokud nebudete mít pořádek v prostorách kanceláří nebo firmy, je to první věc, které si návštěva všimne. Kromě toho to má také vliv na morálku Vašich zaměstnanců. 
Úklid administrativních budov i nebytových prostor
Zajistíme pravidelné i jednorázové komplexní úklidy administrativních budov. Spolu s Vámi se domluvíme, kdy je nejvíce vhodný čas pro úklid. Brzy ráno nebo po páté? Úklidy zajišťujeme 365 dní v roce, 24 hodin denně. Naší devízou je vysoká kvalita služeb, které poskytujeme. 
úKLID VÝROBNÍCH PODNIKŮ A AREÁLŮ
Je důležité, aby bylo vše na svém místě. Uklizené a připravené. Aby Vaše firma, Vaši lidé mohli dělat opravdu to, za co je platíte a nemuseli se zabývat vedlejšími věcmi, které jim berou čas a energii. Úklid je naše starost. Naši lidé jsou profesionálové v úklidu a vysoce diskrétní. Čas úklidu se přizpůsobí Vašim potřebám.
Úklid prodejen, velkoobchodů a skladů
Zvládneme pravidelný nebo jednorázový úklid Vaší prodejny, velkoobchodu nebo skladu. V obchodě je dojem, který na zákazníka děláte jednou z nejdůležitějších věcí, zda u Vás koupí nebo ne. Nenechte to náhodě. Pomůžeme Vám v tom. Je nám jedno, kdy budeme pracovat. Brzy ráno nebo v noci. Jde nám o to, abyste byl spokojen a moc jsme nepřekáželi. 
ÚKLID ORDINACE
Čistota, půl zdraví. O tuhle polovinu práce se postaráme my. Ta druhá je na Vás. Zaručujeme Vám, že Vy i Vaši pacienti budou s našimi službami spokojeni. Pracujeme velice pečlivě a kvalitně. 

Myslíme na své okolí

  • Jsme šetrní k přírodě
  • Používáme ekologicky šetrné a ekonomicky výhodné postupy
  • Úklidové služby provádíme s maximální péčí a kvalitou
  • Naše práce je důsledně kontrolována

Kromě pravidelné údržby nemovitostí nabízíme také jednorázové úklidy, například:
Úklid po malování, stavebních úpravách
Mytí oken a prosklených ploch
Renovace a čištění podlah
Výškové čistící práce s použitím vysokozdvižné plošiny
Prevence a odstraňování graffiti
Čištění žaluzií
Čištění koberců a čalounění mokrou i suchou cestou
Hygienické a dezinfekční služby

naši klienti